20 augustus 2015

Deel dit op:

Van 21 t/m 25 september 2015 vindt de vijfde editie van de Dutch Green Building Week (DGBW) plaats. Deze lustrum-editie staat volledig in het teken van duurzaam bouwen, wonen, werken en duurzame gebiedsontwikkeling. Het thema van 2015 is “Groene Uitdaging”.

Als partner van de DGBW zal Bouwinvest in deze week, aan de hand enkele praktijkcases die illustreren hoe wij ons duurzaamheidsbeleid vormgeven, extra aandacht aan dit thema besteden.

MVO
Als vastgoedvermogensbeheerder voor institutionele beleggers, investeert Bouwinvest vanuit een langetermijnperspectief. Maatschappelijk verantwoord ondernemen speelt hierbij een belangrijke rol. Wij werken op een verantwoorde en ethische manier en met inachtneming van talloze duurzaamheidscriteria. Samenwerking met onze stakeholders staat centraal om onze (duurzame) toegevoegde waarde in de vastgoedketen verder te optimaliseren en zo financieel en maatschappelijk rendement te laten samengaan.
De focus ligt in eerste instantie op het reduceren van de impact van het bestaande vastgoed op het milieu. Daarbij werken we nauw samen met zowel bestaande huurders als beheerders. Maar we beperken ons niet alleen tot de stenen. We zijn ervan overtuigd dat een goed MVO beleid niet alleen waarde toevoegt voor de huurder maar tevens voor andere stakeholders en investeerders.

Volg ons op Linkedin om op de hoogte te blijven van actualiteiten over Bouwinvest.

Meer informatie over Bouwinvest en duurzaamheid
Meer informatie over de Dutch Green Building Week

Nieuwsbrief