21 juli 2014

Deel dit op:

Bouwinvest heeft, namens Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund nv, circa 700 m2 kantoorruimte verhuurd aan Tamoil. De kantoorruimte ligt op de hoogste verdieping van de E-toren.

Bouwinvest heeft, namens Bouwinvest Dutch Institutional Office Fund nv, circa 700 m2 kantoorruimte verhuurd aan Tamoil. De kantoorruimte ligt op de hoogste verdieping van de E-toren. 

WTC The Hague bestaat uit circa 42.000 m2 hoogwaardige kantoorruimte verdeeld over drie torens, een viersterrenhotel, luxe appartementen en ruime parkeergelegenheid. WTC The Hague staat voor het verbinden van ondernemers en biedt een meerwaarde met haar grote internationale netwerk.

Tamoil Nederland is al meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is in 1993 de merknaam Tamoil gaan voeren. In Nederland heeft Tamoil momenteel circa 170 tankstations en wil het in de komende jaren doorgroeien naar 300 tankstations. In Europe heeft Tamoil circa 3.000 tankstations in Italië, Zwitserland, Nederland, Duitsland en Spanje. De komst van Tamoil naar WTC The Hague past goed bij de focus van de gemeente Den Haag en het WTC The Hague, die ligt op de clusters Olie en Gas, Telecom, ICT en Security.

Bouwinvest werd begeleid door CBRE. Tamoil werd geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

Nieuwsbrief