09 mei 2014

Deel dit op:

Net als vorig jaar heeft het Bouwinvest Office Fund de IPD European Property Investment Award ontvangen in de categorie specialist funds.

Net als vorig jaar heeft het Bouwinvest Office Fund de IPD European Property Investment Award ontvangen in de categorie specialist funds.

De award, die wordt uitgereikt tijdens de Annual IPD European Conference in Brighton, wordt toegekend aan het fonds dat over de afgelopen drie jaar de hoogste outperformance heeft behaald ten opzichte van de nationale IPD sector benchmark.

Het verslaan van de index is volgens Bas Jochims, Hoofd Asset Management Kantoren van Bouwinvest, geen toevalstreffer. “Een sterke focus op multi tenant kantoren in een multifunctionele omgeving in de door ons gedefinieerde kernregio’s heeft, samen met een sterke sturing op verhoging van de bezettingsgraad, geleid tot dit mooie resultaat. De kantoren binnen ons Office Fund hebben bij voorkeur meer te bieden dan alleen werkruimte. Een duurzaam, goed bereikbaar, kantoor met extra faciliteiten waarin huurders worden geïnspireerd door andere gebruikers levert toegevoegde waarde die verder gaat dan alleen huisvesting.”

Nieuwsbrief