26 september 2014

Deel dit op:

Dit jaar deden 35 projecten (opgeleverd tussen augustus 2012 en 2013) mee aan de eerste selectie. De Heelmeesters, een ontwikkeling en belegging van Bouwinvest, zit bij de laatste 10 genomineerden voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2014.

Dit jaar deden 35 projecten (opgeleverd tussen augustus 2012 en 2013) mee aan de eerste selectie. De Heelmeesters, een ontwikkeling en belegging van Bouwinvest, zit bij de laatste 10 genomineerden voor de Amsterdamse Nieuwbouwprijs 2014.

Bewoners van deze projecten is gevraagd een rapportcijfer te geven voor woning, het gehele wooncomplex en de woonomgeving. De beste 20 die hieruit naar voren kwamen, zijn naar de volgende ronde gegaan waar een publieksjury, bestaande uit mensen die niet in de betreffende projecten wonen, de beste 10 projecten geselecteerd heeft. En nu is het woord aan de Amsterdammer! Vanaf 12 september kan iedereen via de website www.nieuwbouwprijs.nl laten weten wie volgens hem/ haar winnaar moet worden. 

Het Parool zal de komende weken veel aandacht besteden aan de Nieuwbouwprijs.

Het winnende pand wordt gedecoreerd met een geëmailleerd bord met een doorsnede van 30 cm in de vorm van het beeldmerk van de Amsterdamse Nieuwbouwprijs. Daarnaast is er natuurlijk de eeuwige roem. Op vrijdag 24 oktober wordt dan voor de achtste keer de Amsterdamse Nieuwbouwprijs uitgereikt, door wethouder Laurens Ivens (Bouwen, Wonen en Wijkaanpak) van de Gemeente Amsterdam. Dit wordt vanaf 16.00 live uitgezonden op AT5.

Nieuwsbrief