29 september 2014

Deel dit op:

Bouwinvest staat samen met de gemeenten Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag op de EXPO REAL in München, in totaal hebben tweeëntwintig publieke en private partijen de krachten gebundeld. Bezoek ons in hal A2 stand 324 en hoor waarom dit hét moment is om te investeren in Nederlands vastgoed.

Bouwinvest staat samen met de gemeenten Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag op de EXPO REAL in München, in totaal hebben tweeëntwintig publieke en private partijen de krachten gebundeld. Bezoek ons in hal A2 stand 324 en hoor waarom dit hét moment is om te investeren in Nederlands vastgoed.

Wij nodigen u graag uit voor de bijeenkomst op onze stand op 7 oktober van 10:00 tot 11:00 over “Dutch Residential Moves Into Investor Spotlight, but Where is Supply Going to Come From?” met minister Stef Blok en Dick van Hal, CEO Bouwinvest. 

Datum: Dinsdag 7 oktober 2014

Tijd: 10:00 – 11:00 uur

Locatie: Hal A2 Stand 324, Dutch Investment Opportunities. EXPO REAL, München.

http://investment-briefings.propertyeu.info/

 

Over Metropoolregio Amsterdam

Metropoolregio Amsterdam is een van de meest stabiele en succesvolle regio’s van Europa. Een toonaangevende, innovatieve regio met een fantastische ondernemerstraditie. Een regio die gebouwd is op de handel, die zich blijft uitbreiden.

Metropoolregio Amsterdam biedt een sterke economische diversiteit, een groeiende bevolking, een krachtige kennisinfrastructuur, optimale toegankelijkheid en een transparante en goed gereguleerde vastgoedmarkt.

Tevens biedt het via haar partners een scala aan mogelijkheden op het gebied van onroerend goed. Nieuwe investeringskansen in elk deel van de regio trekken investeerders uit alle continenten aan: van kleinschalige tot prestigieuze nieuwe projecten, in een prachtige mix van een sterk culturele historische stad, waterwegen, prachtige landschappen en succesvolle districten.

Partner van Metropoolregio Amsterdam: Gemeente Amsterdam, Zuidas, Port of Amsterdam, Schiphol Area Development Company (SADC), Gemeente Zaanstad, Gemeente Amstelveen, Gemeente Haarlemmermeer, Gemeente Almere, Gemeente Amstelveen, Gemeente Utrecht, Gemeente Lelystad, Gemeente Zaanstad, Port of Amsterdam, Park 20|20, G&S Vastgoed, AM, Bouwfonds ontwikkeling, Dura Vermeer, Syntrus Achmea Real Estate & Finance, Hurks en Bouwinvest REIM.

http://www.dutchinvestmentopportunities.com/

Nieuwsbrief