04 juni 2014

Deel dit op:

Bouwinvest en Heijmans Vastgoed tekenen tijdens de vastgoedbeurs ProVada, de turn key overeenkomst voor 135 vrije sector huurwoningen in het project Marquant en het project Boszoom te Pijnacker. Het gaat om 57 eengezinswoningen en 78 appartementen.

Bouwinvest en Heijmans Vastgoed tekenen tijdens de vastgoedbeurs ProVada, de turn key overeenkomst voor 135 vrije sector huurwoningen in het project Marquant en het project Boszoom te Pijnacker. Het gaat om 57 eengezinswoningen en 78 appartementen.

Marquant is onderdeel van de uitbreidingsontwikkeling “Keijzershof” in Pijnacker. Het project bestaat uit 78 huurappartementen die zijn gesitueerd in een vierkante toren. De oppervlakte varieert van 81 tot 104 m². Elk appartement heeft een berging op de begane grond, een parkeerplaats op maaiveld en een ruim balkon. Boszoom bestaat uit 57 grondgebonden woningen. De woningen hebben een oppervlakte van circa 120 m². De eengezinswoningen hebben een eigen parkeerplaats op het middenterrein en een berging in de tuin. Het project wordt naar verwachting opgeleverd in 2016.

Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen van Bouwinvest: “Het project past uitstekend binnen onze vastgoedstrategie: uitbreiding van de woningportefeuille in een middelduur huursegment op strategisch goede uitbreidingslocaties. De wijk Keijzershof is centraal gelegen tussen Den Haag, Delft, Zoetermeer en Rotterdam en is zeer goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse voorzieningen. Daarnaast is het aanbod vrije sector huurwoningen in Pijnacker nog beperkt.

Nieuwsbrief