07 oktober 2014

Deel dit op:

‘Wij vinden hotels een asset class die zich het afgelopen decennium heeft bewezen als een solide nichemarkt met zeer interessante rendementen’ aldus Allard van Spaandonk, directeur Nederland bij Bouwinvest.

"Wij vinden hotels een asset class die zich het afgelopen decennium heeft bewezen als een solide nichemarkt met zeer interessante rendementen" aldus Allard van Spaandonk, directeur Nederland bij Bouwinvest.

Bouwinvest laat zich adviseren door Colliers over het uitbreiden van haar acquisities van hotels in Nederland. De ambitie voor het Hotel Fonds is om binnen een aantal jaar een omvang te hebben van circa € 300 miljoen. Bouwinvest richt zich met name op hotelvastgoed in de vijf grote Nederlandse steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Utrecht. Het Hotel Fonds bestaat momenteel uit het NH Den Haag, Casa 400 in Amsterdam en het Room Mate Aitana hotel in Amsterdam welke de afgelopen jaren zijn aangekocht.

Het hotelfonds is op dit moment exclusief voor bfpBOUW. Bouwinvest en Colliers onderzoeken op dit moment verschillende objecten in Nederland.

Bas Jochims, Hoofd Asset Management Kantoren bij Bouwinvest over het Hotel Fonds

Nieuwsbrief