06 januari 2014

Deel dit op:

Bouwinvest REIM BV heeft een overeenkomst gesloten met Stichting HomePlan waarbij zij een duurzaam partnerschap aangaan van ten minste drie jaar. Deze overeenkomst is een duurzame voortzetting van de jaarlijkse donatie aan HomePlan tijdens de kerstperiode.

Bouwinvest REIM BV heeft een overeenkomst gesloten met Stichting HomePlan waarbij zij een duurzaam partnerschap aangaan van ten minste drie jaar. Deze overeenkomst is een duurzame voortzetting van de jaarlijkse donatie aan HomePlan tijdens de kerstperiode. 

De overeenkomst werd ondertekend door Marike van Seeters, Algemeen Directeur van Stichting HomePlan en Dick van Hal, CEO van Bouwinvest. Met deze overeenkomst committeert Bouwinvest zich aan een duurzaam partnerschap met HomePlan. Dit betekent dat Bouwinvest voor een periode van drie jaar jaarlijks een vaste financiële bijdrage zal leveren aan de projecten van HomePlan en waar nodig zijn netwerk zal inzetten om de activiteiten van HomePlan voor het voetlicht te brengen. Daarnaast zal er jaarlijks een aantal medewerkers mee gaan op bouwreis, om de activiteiten op locatie met eigen ogen te aanschouwen en mee te helpen aan het realiseren van een nieuw thuis voor de allerarmsten.

Dick van Hal, CEO Bouwinvest: “met het aangaan van een duurzaam partnerschap met HomePlan geven wij op  structurele wijze invulling aan de zachte doelstellingen uit ons MVO beleid. Want maatschappelijk ondernemen gaat verder dan alleen energie besparen. Het gaat ook om creëren van sociale betrokkenheid bij onze medewerkers en stakeholders.  De link met vastgoed is daarbij een belangrijk uitgangspunt geweest”. Marike van Seeters van HomePlan: “ Wij zijn trots dat Bouwinvest Duurzaam Partner van HomePlan is geworden. We zien er naar uit om samen met de medewerkers te gaan bouwen voor de allerarmsten in ontwikkelingslanden!”

Bouwinvest hoopt met deze overeenkomst een substantiële bijdrage te kunnen leveren aan het bieden van een thuis en toekomst aan de allerarmsten in ontwikkelingslanden. Tot op heden doneerde Bouwinvest jaarlijks aan Homeplan het bedrag dat uitgespaard werd door geen kerstgeschenken en kaarten te sturen. Deze traditie wordt nu op structurele wijze voortgezet met het duurzaam partnerschap.

Over Stichting HomePlan

Stichting HomePlan is een kleinschalige efficiënte ontwikkelingsorganisatie die huisvesting verzorgd voor de allerarmsten. Wij doen dit samen met sterke lokale partners in Mexico, Zuid-Afrika, Haïti en Nicaragua. Het huis is daarbij niet het doel maar het middel om deze mensen een kans te geven zich verder te ontwikkelen. Stichting HomePlan zorgt samen met de lokale partners voor de juiste begeleiding in de vorm van onderwijs en medische voorzieningen. Zo bouwt HomePlan aan een huis, thuis en toekomst voor de allerarmsten.

Nieuwsbrief