15 augustus 2014

Deel dit op:

Christian Schouten is benoemd tot Acquisiteur Woningen en wordt hiermee verantwoordelijk voor de aankoop van vrije sector huurwoningen waarbij zijn focus ligt op de provincies Noord-Holland, Overijssel en Gelderland.

Het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund, het grootste unleveraged Residential Fund van Nederland, heeft als doelstelling te groeien van de huidige € 2,6 miljard naar € 3,2 miljard in 2016. Om dit te realiseren is het acquisitieteam uitgebreid met Christian Schouten.

Christian Schouten is benoemd tot Acquisiteur Woningen en wordt hiermee verantwoordelijk voor de aankoop van vrije sector huurwoningen waarbij zijn focus ligt op de provincies Noord-Holland, Overijssel en Gelderland. De afgelopen jaren was Schouten als senior ontwikkelmanager bij Bouwinvest onder meer verantwoordelijk voor de woning- en winkelontwikkelingen op het Stadionplein in Amsterdam en Het Nieuwe Landgoed in Ede. De Acquisiteur Woningen met focus op de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant is Monica Stekelenburg – Van Deelen.

Ook de andere Nederlandse sectorfondsen van Bouwinvest hebben de doelstelling te groeien. Dit is de reden dat Bouwinvest aan het werven is voor de invulling van de vacature Acquisiteur COG.

Nieuwsbrief