07 januari 2014

Deel dit op:

De start verkoop van de woningen van De Vlondertuinen in De Groote Wielen te Rosmalen was een groot succes. Veel geïnteresseerden lieten zich voorlichten en er zijn maar liefst 21 opties geregistreerd.

Het gehele project omvat 41 koopwoningen en 25 vrije sector huurwoningen. De Vlondertuinen betreft voorlopig de laatste ontwikkeling in de geliefde buurt De Watertuinen onderdeel van de wijk De Groote Wielen. De 25 vrije sector huurwoningen worden in belegging genomen door het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund N.V.

De grondgebonden woningen liggen op een nieuw te vormen eiland in de Centrale Waterplas. Elke woning heeft een eigen vlonder aan het water. De grootte van de 66 drielaagse eengezinswoningen varieert van 106 tot 149 m². De verschillende type woningen zijn te vinden op de website. De v.o.n. prijzen liggen tussen 249.000 en 333.000 euro. De vrije sector huurprijzen worden medio 2014 bekend gemaakt.

Op hoofdlijnen zijn er vier verschillende woningtypes te onderscheiden. Hierbinnen heeft de consument keuzevrijheid in afwerkingsniveau, uitbouw- en indelingsmogelijkheden.
De bouw en het keuzeproces worden begeleid door het Rosmalense aannemersbedrijf Hoedemakers Bouw en Ontwikkeling. De verkoop is in handen van makelaar Het Waare Huis in Rosmalen. Naar verwachting start de bouw medio 2014.

Nieuwsbrief