18 september 2013

Deel dit op:

Stephen Tross, Directeur Internationale Investeringen bij Bouwinvest is gekozen tot nieuw lid van de management board van ANREV. ANREV is de Aziatische branchevereniging voor investeerders in niet-beursgenoteerd vastgoed. “Vanuit deze rol wil ik bijdragen aan de professionalisering en transparantie in deze sector. ” aldus Tross.

Stephen Tross, Directeur Internationale Investeringen bij Bouwinvest is gekozen tot nieuw lid van de management board van ANREV. ANREV is de Aziatische branchevereniging voor investeerders in niet-beursgenoteerd vastgoed. “Vanuit deze rol wil ik bijdragen aan de professionalisering en transparantie in deze sector. ” aldus Tross.

Tross heeft veel ervaring met de Europese zuster organisatie INREV. Bij Inrev was hij actief als mede voorzitter van de reporting commissie, lid van de due diligence commissie en lid van de ‘valuation best practises’ werkgroep. Als Nederlandse belegger is hij een waardevolle aanvulling op de thans enkel Aziatische beleggers in de management board van ANREV.

Als directeur Internationale Investeringen voor Bouwinvest is hij verantwoordelijk voor de internationale portefeuille van bpf Bouw. De portefeuille bestaat uit beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde beleggingen ter waarde van €1,9 miljard. De ambitie is om dit in de komende jaren uit te breiden naar €2,5 miljard. De doelstelling is om de Aziatische investeringen te verdubbelen tot 20%.

Over Stephen Tross

Directeur Internationale Investeringen Stephen Tross is per 1 september 2010 benoemd tot directielid en directeur International Investments. Hij startte in 2009 bij Bouwinvest als ad-interim COO Internationale Investeringen. Hiervoor was hij vijf jaar directeur van de Nederlandse vastgoedcontrolepraktijk van KPMG Accountants NV. Daarvoor werkte Stephen veertien jaar in de vastgoed-controlepraktijk van Pricewaterhouse-Coopers in Nederland, New York en Londen. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Hogeschool Utrecht en vervolgens accountancy aan het NIvRA-Nyenrode. Stephen is professioneel lid van het British Institution of Chartered Surveyors.

Nieuwsbrief