29 augustus 2013

Deel dit op:

“Deze appartementen in de Kleverparkbuurt van Haarlem zijn een mooie aanvulling op de woningportefeuille van Bouwinvest. De succesvolle (voor)verhuur onderstreept onze beslissing voor de aankoop van dit complex,” aldus Michiel de Bruine hoofd Asset management woningen bij Bouwinvest.

Donderdag 29 augustus a.s. levert VOF Deo-Terrein, een samenwerkingsverband tussen gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en De Key Projectontwikkeling, 74 vrije sector huurappartementen, twee bedrijfsruimtes en 81 parkeerplaatsen in de onderliggende garage op aan Bouwinvest. Dit complex is turnkey aangekocht door Bouwinvest, namens het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund. Het ontwerp is gemaakt door architect Studio Ninedots (voorheen hvdn). De bouw was in handen van UBA Bouw uit Uithoorn.

Vrije sector huur aantrekkelijk in Haarlem

De woningen zijn verdeeld over twee gebouwen, Mauve I en II, gelegen aan weerszijden van het Mauveplein. Alle woningen hebben een balkon of terras en beschikken over een volledig ingerichte keuken en badkamer . De prijzen variëren van EUR 960 tot EUR 2.275 per maand. Van de 74 vrije sector huurappartementen zijn er inmiddels 73 verhuurd. De verhuur en het beheer worden namens Bouwinvest verzorgd door Boonstra Heijmeijer makelaars uit Haarlem.

Michiel de Bruine, Hoofd Asset Management Woningen zegt over dit complex: “Deze appartementen zijn een mooie aanvulling op de woningportefeuille. Bouwinvest voert een actief investeringsbeleid in de regio Haarlem. Haarlem is een aantrekkelijk alternatief voor Amsterdam voor woningzoekers. Daarbij zien we in deze tijd een toenemende interesse voor vrije sector huurwoningen. De succesvolle (voor)verhuur onderstreept onze beslissing voor de aankoop van dit complex.”

De nieuwe wijk Deo Neo groeit

Deo Neo is gelegen op het voormalige terrein van St. Joannes de Deo Gasthuis, in de binnenstad van Haarlem en nabij Haarlem CS. Het totale plan behelst de ontwikkeling en bouw van 182 appartementen en eengezinswoningen, zowel koop als huur, in een aantrekkelijke, autoluwe binnenstedelijke omgeving. De wijk is voor de helft opgeleverd en momenteel is circa 80% van de woningen verkocht. Deo Neo krijgt steeds meer vorm. Het actuele aanbod is te vinden op www.deoneo.nl.

Nieuwsbrief