Bernardo Korenberg

Bernardo Korenberg

CSR Manager

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO maakt onlosmakelijk deel uit van onze strategie. Samen met ontwikkelaars, bouwers, gemeenten en huurders werken we continue aan het verduurzamen van onze beleggingen. Onze drie Nederlandse fondsen horen internationaal tot de best presterende fondsen op MVO-beleid. Ze hebben de hoogst haalbare status, de GRESB Green Star, behaald.

MVO is voor ons geen punt van discussie en maakt onlosmakelijk deel uit van onze strategie. Het spreekt voor zich dat onze beleggingen duurzaam zijn en dat we rekening houden met de mensen om ons heen. Onze opdrachtgevers moeten er ten slotte op kunnen vertrouwen dat we doen wat we beloven. We zijn open over onze MVO-doelen en wat we inmiddels hebben bereikt.

Samen met ontwikkelaars, bouwers, gemeenten en huurders werken we continue aan het verduurzamen van onze beleggingen. Zo maken we leefomgevingen waar mensen graag willen wonen, winkelen, werken en ontspannen.

Deze aanpak heeft er toe geleid dat onze drie Nederlandse fondsen internationaal behoren tot de best presterende fondsen op MVO-beleid. Ze hebben de hoogst haalbare status, de GRESB Green Star, behaald. Ook in onze internationale portefeuille werken we samen met steeds meer ‘Green Star’-fondsmanagers.

Onze goede resultaten zijn voor een belangrijk deel te danken aan de inzet en kennis van iedereen die bij ons werkt. We doen dan ook onze uiterste best om een goede werkgever voor hen te zijn. We stimuleren onze mensen om hun talenten te ontwikkelen en die binnen Bouwinvest ten volle te benutten. Onze hele organisatie, en ons succes, is gebaseerd op teamwork door de hele organisatie.

Nieuwsbrief

Aanmelden Bouwinvest nieuwsbrief