Disclaimer:

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gekwalificeerde beleggers als bedoeld in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht. Bezoekers van de website dienen zich ervan bewust te zijn dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor naleving van alle op hen van toepassing zijnde plaatselijk geldende wetten en voorschriften.  

Bevestig alstublieft dat u een gekwalificeerde belegger bent en dat u de disclaimer hebt gelezen en begrepen, en deze accepteert.

Accepteren

Bouwinvest Residential Fund

Het Residential Fund is een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal. Het fonds is goed gepositioneerd op de markt voor vrije sector huurwoningen in het middensegment. We geloven dat er altijd behoefte zal zijn aan goed betaalbare woningen. Dit biedt beleggers stabiele lange termijn rendementen. Institutionele beleggers kunnen tot het fonds toetreden.

Bouwinvest Retail Fund

Het Retail Fund is een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal. Beleving en gemak bepalen volgens ons het toekomstige winkellandschap. Het Retail Fund concentreert zich op winkels in belangrijke winkelstraten en buurtwinkelcentra die de consument gemak bieden bij het doen van de dagelijkse boodschappen. Institutionele beleggers kunnen tot het fonds toetreden.

Bouwinvest Office Fund

Het Office Fund is een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal. Het fonds richt zich op duurzame multifunctionele gebouwen met meerdere huurders die vooral gelegen zijn in vier grote steden van de Randstad. Deze kantoren bieden goede rendementen op de lange termijn. Institutionele beleggers kunnen tot het fonds toetreden.

Nieuwsbrief

Aanmelden Bouwinvest nieuwsbrief