Onze filosofie

Onze wortels liggen in de pensioenwereld en we kennen deze wereld dan ook door en door. We weten dat voor zowel de pensioenfondsen als hun deelnemers financiële zekerheid het allerbelangrijkste is. We doen er dan ook alles aan te zorgen dat zij kunnen voldoen aan hun financiële verplichtingen op de lange termijn.

Governance

Verantwoord ondernemerschap, integriteit, openheid en transparant handelen van directie en medewerkers, staan bij ons hoog in het vaandel. We hebben een interne gedragscode waarin onder meer staat wat we verstaan onder ethisch gedrag, hoe we omgaan met tegenstrijdige belangen en de naleving van alle wetten en regels die voor ons gelden. Bouwinvest voldoet verder aan alle van toepassing zijnde regels van toezichthouders zoals de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandse Bank (DNB).

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO maakt onlosmakelijk deel uit van onze strategie. Samen met ontwikkelaars, bouwers, gemeenten en huurders werken we continue aan het verduurzamen van onze beleggingen. Onze drie Nederlandse fondsen horen internationaal tot de best presterende fondsen op MVO-beleid. Ze hebben de hoogst haalbare status, de GRESB Green Star, behaald.

Research

Aan de basis van onze strategische beleggingsbeslissingen ligt een gedegen onderzoek van onze eigen researchafdeling die beschikt over een uitgebreide kennis van de Nederlandse en internationale vastgoedmarkten.

Nieuwsbrief

Aanmelden Bouwinvest nieuwsbrief