Deel dit op:

Traineeship bij Bouwinvest – de vliegende start van je carrière!

Ben je net afgestudeerd en sta je te trappelen om je carrière te starten? Wij bieden jou dé kans om brede ervaring op te doen op het gebied van vastgoed en investment management. Binnen twee jaar ontwikkel jij je binnen diverse teams en word je klaargestoomd voor het echte werk. En dat binnen een open en informele omgeving. Ben jij ondernemend, initiatiefrijk, ga dan deze uitdaging aan!

Bouwinvest, jouw reis start hier.

 

Wat ga je doen?
Als trainee bij Bouwinvest ga je zelfstandig aan de slag op het snijvlak van vastgoed en investment management. In twee jaar krijg je de kans om op drie verschillende plekken binnen Bouwinvest ervaring op te doen.

Bij Bouwinvest geloven we in talent. Daarom geven we je vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. We vullen dan ook graag de opdrachten tijdens de traineeship samen met jou in. Zo krijg je meer dan een kijkje in de keuken van het vastgoed maar leer je vooral door te doen. Uiteraard krijg je tijdens je gehele periode een coach die je aanstuurt bij je werkzaamheden en is er gelegenheid om met de bestaande trainee inhoudelijk te sparren. Bovenal word je direct volwaardig onderdeel van de organisatie.

Trainee Floris Matlener: “De bedrijfscultuur van Bouwinvest is open en warm. Er is veel aandacht voor je zakelijke én persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik via het jongerenplatform ‘Young Bouwinvest’, naast natuurlijk een aantal leuke borrels en teambuildingactiviteiten met gezellige collega’s, ook de kans gekregen om een persoonlijk ontwikkelprogramma te volgen bij een extern bureau. Dit heeft mij erg geholpen om mijn drijfveren en doelen voor de komende jaren bewust vast te stellen en na te kunnen streven.”

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een energiek en initiatiefrijk persoon die openstaat voor nieuwe uitdagingen. Je hebt naast aantoonbare affiniteit met vastgoed in ieder geval een WO diploma in de richting van vastgoed of finance. Je kunt zowel zelfstandig werken als in een team je rol uitvoeren. Je bent communicatief sterk, bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een goede dosis humor.

Wat bieden wij je?
-  een contract voor maximaal 2 jaar. Het vervolg hierop heb je zelf in de hand,
uitgaande van het principe: “man/vrouw maakt functie”…
- passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Iphone, laptop. Mogelijkheid voor flexwerken

Geïnteresseerd?
Aarzel niet en neem contact op met Collin Boelhouwer, Coördinator Traineeships, mobiel 06-52587029 of Dolf van der Post, HR Manager, mobiel 06-53297693.