Bekijk ons cookiebeleid.

" data-policy-text="Lees hier meer over" data-policy-url="/over-ons/werken-bij-bouwinvest/">

Met een betrokken en kennisgedreven team van ruim 200 collega’s werken we dagelijks aan onze missie: een optimaal financieel en maatschappelijk rendement zodat onze klanten hun pensioenen kunnen uitbetalen. Zo creëren wij maatschappelijk én financieel rendement. Wij noemen dat Real Value for Life.

Bouwinvest is een groeiende organisatie die volop in beweging is. De wereld en de samenleving veranderen steeds sneller. Duurzaamheid en technologische ontwikkelingen worden steeds belangrijker in ons vakgebied. Aandeelhouders vinden naast financieel rendement het maatschappelijk rendement steeds belangrijker en vragen om proactieve stakeholder gedreven klantinformatie. 

Bouwinvest is gevestigd in Amsterdam, Sydney en New York. 

Zie hieronder een aantal uitgelichte vacatures. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Uitgelichte vacatures

Manager ESG

Bouwinvest staat aan de vooravond van een omvangrijke transformatie. Het doel: wendbaarder worden zodat de vermogensbeheerder nóg meer financiële en maatschappelijke impact kan maken. Bouwinvest wil daarbij de volgende stap maken op het gebied van ESG integratie en heeft daarbij hoge ambities. Wij willen het verschil maken door een maatschappelijk verantwoorde organisatie te zijn en een stabiele, transparante en betrouwbare samenwerkingspartner. Samen met onze partners willen we waarde creëren door actief beleid te voeren op maatschappelijk verantwoorde thema’s. Zoals leefbare metropoolregio’s, betaalbaarheid, zorgvastgoed, aardgasloze en energieneutrale vastgoedportefeuilles, circulariteit en klimaatadaptatie. Om deze transformatie mede vorm te geven en de ambities waar te maken zijn we op zoek naar uitbreiding van onze afdeling Sustainability.

Bekijk deze vacature

Credit Controller

Krijg jij voldoening van het tijdig en volledig incasseren van openstaande vorderingen en ben je analytisch en standvastig? Solliciteer dan op de functie van Credit Controller bij Bouwinvest.

Bekijk deze vacature

Transformation Lead Communicatie & Change

Bouwinvest staat aan de vooravond van een omvangrijke transformatie. Het doel: wendbaarder worden zodat de vermogensbeheerder nóg meer financiële en maatschappelijke impact kan maken. Door de organisatie effectief te informeren, inspireren en tot verandering te bewegen, zorgt de Transformation Lead Communicatie & Change ervoor dat de transformatie in alle lagen van de organisatie landt en omarmd wordt.

Bekijk deze vacature

Transformation Lead

Bouwinvest heeft een tweeledig doel: financieel en maatschappelijk rendement behalen. Met die doelstelling in het achterhoofd belegt de vermogensbeheerder voor haar investeerders in vastgoed in binnen- en buitenland. Om te blijven groeien en nog meer impact te maken, moet de organisatie wendbaarder worden. Een mooie uitdaging voor de gedreven Transformation Lead.

Bekijk deze vacature

Contact

Chantal Halsema
HR Business Partner
Helma Oussoren
HR Business Partner

Alle openstaande vacatures

“De bedrijfscultuur van Bouwinvest is open en warm. Er is veel aandacht voor je zakelijke én persoonlijke ontwikkeling."

Floris Mathlener Floris Mathlener Portfolio Analyst

Nieuwsbrief