Bekijk ons cookiebeleid.

" data-policy-text="Lees hier meer over" data-policy-url="/over-ons/werken-bij-bouwinvest/">

Met een betrokken en kennisgedreven team van ruim 200 collega’s werken we dagelijks aan onze missie: een optimaal financieel en maatschappelijk rendement zodat onze klanten hun pensioenen kunnen uitbetalen. Zo creëren wij maatschappelijk én financieel rendement. Wij noemen dat Real Value for Life.

Bouwinvest is een groeiende organisatie die volop in beweging is. De wereld en de samenleving veranderen steeds sneller. Duurzaamheid en technologische ontwikkelingen worden steeds belangrijker in ons vakgebied. Aandeelhouders vinden naast financieel rendement het maatschappelijk rendement steeds belangrijker en vragen om proactieve stakeholder gedreven klantinformatie. 

Bouwinvest is gevestigd in Amsterdam, Sydney en New York. 

Zie hieronder een aantal uitgelichte vacatures. Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Uitgelichte vacatures

(Senior) Internal Auditor

Ben jij op zoek naar een baan binnen een dynamische organisatie waarbij je verantwoordelijk bent voor de uitvoering en ontwikkeling van de operationele audits? Solliciteer dan direct!

Bekijk deze vacature

IT Vendor Manager

Wil jij door middel van IT Partnerrelaties verder bouwen aan het digitale landschap van Bouwinvest? IT Services zoekt een Vendor Manager!

Bekijk deze vacature

Technical Manager Residential en Healthcare Fund

Ben jij onze nieuwe collega die het beste tot zijn recht komt in een dynamische werkomgeving waar we werken aan vastgoeduitdagingen van vandaag en morgen?

Bekijk deze vacature

Strategy & Operations Consultant

Bouwinvest is een groeiende organisatie die continu in ontwikkeling is. Om die reden zijn we op zoek naar een Strategy & Operations Consultant, zodat we soepel veranderprojecten kunnen realiseren die aansluiten bij onze strategie.

Bekijk deze vacature

Contact

Chantal Halsema
HR Business Partner
Helma Oussoren
HR Business Partner

Alle openstaande vacatures

“De bedrijfscultuur van Bouwinvest is open en warm. Er is veel aandacht voor je zakelijke én persoonlijke ontwikkeling."

Floris Mathlener Floris Mathlener Portfolio Analyst

Nieuwsbrief