Compliance Manager i.o.

Deel dit op:

Bouwinvest is een groeiende en toekomstgerichte organisatie die continu in beweging is. Dat vraagt veel van de afdeling Compliance die verantwoordelijk is voor het bewaken van onze integere bedrijfscultuur. Wij zijn dan ook op zoek naar een proactieve en leergierige Compliance Manager in opleiding die de verbinding aangaat met zowel interne als externe stakeholders.

Jouw team
Het team van Compliance bestaat uit totaal 3 personen en maakt onderdeel uit van de afdeling Juridische Zaken & Compliance. In de kern houden wij ons bezig met het bevorderen van een integere cultuur, het beheersen van compliance risico’s en de naleving van wet- en regelgeving binnen Bouwinvest. Belangrijke thema’s binnen compliance zijn o.a. fraude, CDD, corruptie en de gedragscode. Belangrijke wet- en regelgeving voor ons is de wet op het financieel toezicht en AIFMD. De compliance functie is georganiseerd en gestructureerd door middel van de compliance cyclus.
Cultuur en gedrag vormen de basis van compliance en staan daarmee centraal in de cyclus.

Dit ga je doen
Je ziet toe op de naleving van wet- en regelgeving, interne regelgeving en het integriteitbeleid van  Bouwinvest. Daarnaast is een belangrijke taak om te zorgen voor blijvende aandacht voor en bewustwording van compliance en integriteit binnen onze organisatie. De manier waarop je dit doet verschilt van specifiek advies, tot het geven van (integriteit)workshops en schrijven van beleidsdocumenten. Uitvoeren van het monitoring & testing programma inclusief het maken van maand- en kwartaalrapportages behoort ook tot jouw taken. De afdeling heeft ook een rol in de zorgvuldige afwikkeling van compliance incidenten.

Jouw profiel
Voor deze functie hoef je geen ervaren Compliance Manager te zijn. Je gaat in opleiding om de functie volledig eigen te maken. We vragen affiniteit met het vakgebied en de wens om je te ontwikkelen als een professional in Compliance. We verwachten wel een passende achtergrond of werkervaring om je dit snel eigen te maken.  Je beschikt minimaal over een Juridische of Bedrijfseconomische opleiding,  minimaal 5 jaar werkervaring en kunt je interesse voor integriteitsvraagstukken goed motiveren.

Welke eigenschappen zien we graag in jou terug?
Je bent samen met je collega Compliance Manager verantwoordelijk voor compliance binnen Bouwinvest. Competenties als  samenwerken, ondersteunen en organisatiesensitiviteit zijn daarom belangrijk. Daarnaast is zelfstandig handelen ook een belangrijke eigenschap.  Verder ben je leergierig, heb je interesse in Governance en wil je je graag verder ontwikkelen op het terrein van verandertrajecten en gedragsinterventies. Communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en sterk in presentaties zijn andere eigenschappen die je bezit.

Wat wij jou bieden
Een uitdagende functie in een dynamische en professionele, groeiende organisatie, met uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Natuurlijk is een bijpassend opleidingstraject om in deze functie te groeien van toepassing. Daarnaast betekent werken bij Bouwinvest het beste uit jezelf naar boven halen en samen in een goede werksfeer resultaten behalen.
Indicatie van arbeidsvoorwaarden bij een fulltime dienstverband:

• Jaarcontract met zicht op vast dienstverband;
• Minimaal 25 vakantiedagen + 13 ATV-dagen bij fulltime dienstverband;
• Goede pensioenregeling;
• Collectieve zorgverzekering (indien gewenst);
• Laptop en smartphone.

Reageren
Spreekt het profiel jou aan en ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan komen wij graag met jou in contact. Stuur je cv met een korte motivatie naar HR@bouwinvest.nl  t.a.v. Marian van Soest, HR Manager. Voor meer informatie kun je ook contact  opnemen met Martijn Kraijer, Hoofd Juridische Zaken & Compliance, tel: 0652587019  of Diana Muller, Compliance Manager, tel: 0657754648

 

Belangstelling gewekt?

Start vandaag nog je carriere bij Bouwinvest

Solliciteer per e-mail