Carrière

Onze 160 gedreven professionals zijn de drijvende kracht achter ons succes. Vanuit een betrokken en kennisgedreven team met een passie voor vastgoed werken we gezamenlijk aan één doel: optimaal rendement behalen voor onze klanten. Bouwinvest is volop in beweging en altijd op zoek naar verbetering. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om resultaten te behalen. Met aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.

Onlangs werd Bouwinvest uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland (categorie Financiële dienstverlening). Op het gebied van bevlogenheid en betrokkenheid van haar medewerkers scoren we een ruime 8 en dat merk je direct als je met ons in contact komt. Een persoonlijke benadering met aandacht voor jou als persoon. Niet in de laatste plaats omdat persoonlijke ontwikkeling en een goede beloning voor jouw inspanningen voor ons heel normaal zijn.


Solliciteren?
Bekijk hier onze vacatures. Mocht jouw baan hier niet bij staan, kun je altijd een open sollicitatie sturen naar hr@bouwinvest.nl.

 

Client Information Officer

De afdeling Client Management van Bouwinvest breidt uit om onze groeidoelstellingen waar te maken. Groei jij met ons mee en word jij onze nieuwe Client Information Officer?

Bekijk deze vacature

Associate Acquisition Management

Vanwege de groei van onze vastgoedportefeuille wordt er steeds meer gevraagd van ons team. Om onze doelstellingen te blijven verwezenlijken zoeken wij voor het Residential Fund een ambitieuze Associate Acquisition Management.

Bekijk deze vacature