24 april 2019

Deel dit op:

Het Bouwinvest Healthcare Fund heeft 99 appartementen en 6 bungalows gekocht van Fraxus in het project Oranjewoud in Heerenveen. Bouwinvest verhuurt de woningen langjarig aan Stichting Service Appartementen Oranjewoud (SSAO).

De woningen worden gerealiseerd in een groene, parkachtige omgeving. Het totale plan behelst naast de huurwoningen ook 37 koopappartementen en 6 koopbungalows, ontworpen door De Zwarte Hond. De stichting, onder begeleiding van HJBerg Vastgoed en Makelaardij Hoekstra, en Fraxus hebben het geheel uitgewerkt tot het huidige project. Gezamenlijk zal het een nieuwe parkachtige omgeving gaan vormen, passend bij en geïnspireerd op de bekende ‘landhuizen’ in de directe omgeving. Middenin het ‘park’ blijft ruimte voor het reeds bestaande paviljoen met onder andere een grand café, maaltijdservice, kapsalon, servicewinkel, schoonheidsspecialiste, pedicure, fysiotherapeut en bibliotheek. Naast allerhande diensten, kunnen bewoners van Oranjewoud ook gebruik maken van zorg indien dat gewenst is, aangeboden door Oranjewoud Zorg.

“Oranjewoud past uitstekend binnen onze beleggingsstrategie,” aldus Erwin Drenth, Director Dutch Healthcare Investments. “Het gaat om kwalitatief hoogwaardige huisvesting die naadloos aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkelingen, waarbij de huurders lang thuis kunnen blijven wonen en zelf bepalen of ze gebruik willen maken van zorg of andere diensten. Dit is een mooi voorbeeld van ‘verzorgd wonen’ waar wij graag in investeren.”

“Oranjewoud is een mooi voorbeeld van modern en duurzaam zorgvastgoed”, aldus Bart van Esch, Director bij Fraxus. “Een sprekend project waarin kwaliteit van leven en zorg voor elkaar centraal staat.”

Nieuwsbrief