Onze filosofie

Onze wortels liggen in de pensioenwereld en we kennen deze wereld dan ook door en door. We weten dat voor zowel de pensioenfondsen als hun deelnemers financiële zekerheid het allerbelangrijkste is. We doen er dan ook alles aan te zorgen dat zij kunnen voldoen aan hun financiële verplichtingen op de lange termijn.

Iedere dag zijn we ons ervan bewust dat we beleggen met geld van de deelnemers van het pensioenfonds. Dat moeten we op een goede manier en netjes volgens de regels doen. Financiële zekerheid is erg belangrijk voor zowel de pensioenfondsen als hun deelnemers. Omdat onze wortels liggen in de Nederlandse pensioenwereld, hebben we het voordeel dat we ons goed kunnen verplaatsen in onze opdrachtgevers. Zij weten dat hun vastgoed bij ons in goede handen is en dat we er alles aan doen om te zorgen dat zij kunnen voldoen aan hun financiële verplichtingen op de lange termijn.

Vanaf 1952 hebben we voor BpfBOUW het pensioengeld van verschillende generaties werknemers in de bouw geïnvesteerd in plekken waar mensen leven, winkelen, werken en ontspannen. We beleggen vooral in het beste vastgoed en doen dat voor de lange termijn. We zijn betrokken bij ons vastgoed en leveren met onze aandacht en kennis toegevoegde waarde aan onze huurders en beleggers.

We doen zelf onderzoek en we kijken daarbij niet alleen naar ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. We onderzoeken ook hoe andere trends en factoren, zoals MVO, duurzaamheid en economische en demografische trends van invloed zijn op de toekomstige waarde van woningen, winkels en kantoren. Al onze beleggingsbeslissingen zijn dan ook het resultaat van uitgebreid onderzoek en jarenlange ervaring en expertise in beleggen in vastgoed.

Onze prestaties, zowel in Nederland als internationaal, worden voortdurend gevolgd door onafhankelijke instanties zoals IPD en vergeleken met concurrenten. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat onze beleggingsprestaties tot de top behoren zowel in Nederland als internationaal. We hebben een zeer ambitieuze lange-termijn beleggingsdoelstelling en onze inzet is om deze te behalen.

Nieuwsbrief

Aanmelden Bouwinvest nieuwsbrief