Dagelijks werken 145 gepassioneerde collega’s aan één gezamenlijk doel, een optimaal rendement voor onze klanten. Bouwinvest is een groeiende en toekomstgerichte organisatie die continu in beweging is. Een goede work-life balance vinden wij vanzelfsprekend.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Associate Client Management Investor Relations

Om Bouwinvest als organisatie verder te helpen met haar groeidoelstelling en de veranderende wereld om haar heen zijn wij op zoek naar een verbindende Associate Client Management voor onze anchor investor bpfBOUW.

Bekijk deze vacature

Medior Business Controller

Om Bouwinvest als organisatie verder te helpen met haar groeidoelstelling en de veranderende wereld om haar heen zijn wij op zoek een verbindende Medior Business Controller.

Bekijk deze vacature

Marktanalist Research

Om goed voorbereid te zijn op de verwachte groei van Bouwinvest, is verdere verbetering van de Researchafdeling essentieel. Vandaar dat we op zoek zijn naar een gedreven Marktanalist die continue streeft naar nieuwe inzichten

Bekijk deze vacature

Senior Vastgoedbeleggingsstrateeg

Om goed voorbereid te zijn op de verwachte groei van Bouwinvest, is verdere verbetering van de Researchafdeling essentieel. Vandaar dat we op zoek zijn naar een Senior Vastgoedbeleggingsstrateeg met onderbouwde visie.

Bekijk deze vacature

Traineeship

Traineeship bij Bouwinvest – de vliegende start van je carrière!

Bekijk deze vacature

Commercial Assistent Acquisition

Bouwinvest zoekt een ambitieuze Commercial Assistent Acquisition om de acquisitie-activiteiten te ondersteunen en verder te professionaliseren.

Bekijk deze vacature

Nieuwsbrief

Aanmelden Bouwinvest nieuwsbrief