Onze 160 gedreven professionals zijn de drijvende kracht achter ons succes. Vanuit een betrokken en kennisgedreven team met een passie voor vastgoed werken we gezamenlijk aan één doel: optimaal rendement behalen voor onze klanten. Bouwinvest is volop in beweging en altijd op zoek naar verbetering. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om resultaten te behalen. Met aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.

Onlangs werd Bouwinvest uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland (categorie Financiële dienstverlening). Op het gebied van bevlogenheid en betrokkenheid van haar medewerkers scoren we een ruime 8 en dat merk je direct als je met ons in contact komt. Een persoonlijke benadering met aandacht voor jou als persoon. Niet in de laatste plaats omdat persoonlijke ontwikkeling en een goede beloning voor jouw inspanningen voor ons heel normaal zijn.


Solliciteren?
Bekijk hier onze vacatures. Mocht jouw baan hier niet bij staan, kun je altijd een open sollicitatie sturen naar hr@bouwinvest.nl.

 

Stage bij Bouwinvest Real Estate Investment Management

Ben jij een 3e of 4e jaars student met een vastgoedgerelateerde opleiding? Heb jij interesse in de wereld van vastgoedbeleggingen en het ontwikkelen van methoden om hiermee de juiste investeringsbeslissingen te ondersteunen? Wil je stage lopen bij de beste werkgever van 2018-2019? Dan heeft Bouwinvest een uitdagende stageplaats voor je!

Bekijk deze vacature

Nieuwsbrief

Aanmelden Bouwinvest nieuwsbrief