Over Bouwinvest

Bouwinvest belegt sinds 1952 in vastgoed voor het pensioenfonds van de bouw (bpfBOUW). In die tijd zijn we uitgegroeid tot een specialist die maatwerk biedt aan onze opdrachtgevers. Dankzij alle ervaring en kennis die we in de afgelopen 60 jaar hebben opgebouwd, is Bouwinvest uitgegroeid tot een specialist die de wereld van vastgoed en pensioenfondsen door en door kent.

Mensen

We zijn er van overtuigd dat mensen het verschil maken bij Bouwinvest. We doen dan ook onze uiterste best om een goede werkgever te zijn en stimuleren mensen om hun talenten te ontwikkelen en die binnen Bouwinvest ten volle te benutten. Onze hele organisatie en ons succes, is gebaseerd op teamwork.

Carrière

Dagelijks werken 145 gepassioneerde collega’s aan één gezamenlijk doel, een optimaal rendement voor onze klanten. Bouwinvest is een groeiende en toekomstgerichte organisatie die continu in beweging is. Een goede work-life balance vinden wij vanzelfsprekend.

Huren

Bouwinvest besteedt de verhuur van woningen, winkels en kantoren uit aan lokale verhuurmakelaars en/ of vastgoedmanagers. De vastgoedmanager (beheerder) is tevens verantwoordelijk voor het beheer van het vastgoed.

Jaarverslagen

Bouwinvest heeft zeer goed gepresteerd in 2016 en dat is terug te lezen in de jaarverslagen. De jaarverslagen zijn volledig online toegankelijk en tevens te downloaden in pdf formaat.

Nieuwsbrief

Aanmelden Bouwinvest nieuwsbrief