Over Bouwinvest

Bouwinvest belegt sinds 1952 in vastgoed voor het pensioenfonds van de bouw (bpfBOUW). In die tijd zijn we uitgegroeid tot een specialist die maatwerk biedt aan onze opdrachtgevers. Dankzij alle ervaring en kennis die we in de afgelopen 60 jaar hebben opgebouwd, is Bouwinvest uitgegroeid tot een specialist die de wereld van vastgoed en pensioenfondsen door en door kent.

Mensen

We zijn er van overtuigd dat mensen het verschil maken bij Bouwinvest. We doen dan ook onze uiterste best om een goede werkgever te zijn en stimuleren mensen om hun talenten te ontwikkelen en die binnen Bouwinvest ten volle te benutten. Onze hele organisatie en ons succes, is gebaseerd op teamwork.

Carrière

Onze 160 gedreven professionals zijn de drijvende kracht achter ons succes. Vanuit een betrokken en kennisgedreven team met een passie voor vastgoed werken we gezamenlijk aan één doel: optimaal rendement behalen voor onze klanten. Bouwinvest is volop in beweging en altijd op zoek naar verbetering. We vinden het dan ook vanzelfsprekend dat je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om resultaten te behalen. Met aandacht voor een gezonde balans tussen werk en privé.

Huren

Bouwinvest besteedt de verhuur van woningen, winkels en kantoren uit aan lokale verhuurmakelaars en/ of vastgoedmanagers. De vastgoedmanager (beheerder) is tevens verantwoordelijk voor het beheer van het vastgoed.

Jaarverslagen

Bouwinvest heeft zeer goed gepresteerd in 2016 en dat is terug te lezen in de jaarverslagen. De jaarverslagen zijn volledig online toegankelijk en tevens te downloaden in pdf formaat.

Nieuwsbrief

Aanmelden Bouwinvest nieuwsbrief