Disclaimer:

De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gekwalificeerde beleggers als bedoeld in artikel 1:1 van de Wet op het financieel toezicht. Bezoekers van de website dienen zich ervan bewust te zijn dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor naleving van alle op hen van toepassing zijnde plaatselijk geldende wetten en voorschriften.  

Bevestig alstublieft dat u een gekwalificeerde belegger bent en dat u de disclaimer hebt gelezen en begrepen, en deze accepteert.

Accepteren
Bas Jochims

Bas Jochims

Director Dutch Office & Hotel Investments

Bouwinvest Office Fund

Het Office Fund is een beleggingsmaatschappij met veranderlijk kapitaal. Het fonds richt zich op duurzame multifunctionele gebouwen met meerdere huurders die vooral gelegen zijn in vier grote steden van de Randstad. Deze kantoren bieden goede rendementen op de lange termijn. Institutionele beleggers kunnen tot het fonds toetreden. De Strategie van het Office Fund is gericht op toekomstbestendige kantoorruimten, waarbij flexibiliteit en ontmoeting centraal staan.

Toekomstbestendige kantoren zijn volgens ons kantoren die flexibel gebruikt kunnen worden en als ontmoetingsplek dienen. De kantoren van het Office Fund zijn inspirerende plekken zijn waar mensen graag komen en werken. Het zijn duurzame multifunctionele gebouwen met meerdere huurders. Deze huurders hebben toegang tot allerlei handige faciliteiten zoals winkels, cafés en restaurants, kinderopvang en ontmoetingsplekken in het gebouw of in de buurt van het gebouw. Deze kantoorgebouwen zijn vooral te vinden in de vier grote steden in de Randstad waarbij de nadruk ligt op Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. 

Door de sterke nadruk op multifunctionele kantoren op goede locaties, is het Office Fund een uitstekende lange termijn belegging. Dankzij onze duidelijke strategie laten we zien dat het mogelijk is om gezonde rendementen te halen in een markt die kampt met leegstand en dalende huurinkomsten.

We luisteren zeer goed naar onze huurders. We helpen hen na te denken over hun toekomstige kantoorbehoeften. Op die manier kunnen onze huurders zich bezighouden met dat waar ze het best in zijn: zakendoen. Hoe succesvoller zij zijn, hoe groter de kans dat we hen nog lang als huurder hebben.

Duurzaamheid

Het spreekt voor zich dat we ook veel aandacht besteden aan duurzaamheid bij de ontwikkeling en het managen van gebouwen. Steeds meer huurders eisen dit omdat zij op deze manier invulling kunnen geven aan hun eigen duurzaamheidsdoelstellingen. Het helpt ons ook om de levenscyclus van onze gebouwen te verlengen en hun waarde in de toekomst veilig te stellen.

Het Office Fund heeft de Green Star, de hoogste status van GRESB ontvangen. De GRESB is een onafhankelijke, wetenschappelijke benchmark die het duurzaamheidbeleid van vastgoedfondsen en –portefeuilles wereldwijd beoordeelt. Op basis van de GRESB score kunnen fondsmanagers hun duurzaamheidbeleid tegen het licht houden en verbeteringen doorvoeren. 

Nieuwsbrief

Aanmelden Bouwinvest nieuwsbrief